N-A-P box

Idag kom mitt paket från N-A-P (jag missade dhl i igår och i fredags, såå typiskt) jisses vilken snabb leverans de har. Och boxen, vilken kärlek. Jag är ju en riktig samlare och blir helt salig när jag får så här fina lådor att dekorera med i min walk-in. Sen får jag ju såklart inte glömma innehållet. Världens snyggaste kjol från Alexander Wang och en grym Tee från Karl by Karl Lagerfeld. Bilder kommer senare…

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “N-A-P box

  1. Jag slutar aldrig förvånas över hur lika du och jag är, haha. Jag är också galen i fina lådor och dylikt, så nu blev jag lite avis 😉 Men jag tänkte bara höra om du kanske kan berätta vilka bloggar du följer? Och vart du får inspiration till dina outfits? Tack på förhand! Och fortsätt driva Sveriges bästa blogg, you rock!

    • Du är så go =) Kul att ha en jämlike där ute =) Jag läser mest vänner bloggar eller bekantas och några andra också såklart =) Typ dessa : Victoriasstil.blogg.se, Annihoney.blogg.se, englasshowroom.com, annawii.blogg.se, Therez.se, fashionink.blogg.se, mrslovgren.blogg.se Awomanalifeablog.blogspot.com, fridabloggar.se, pyttis.blogg.se, angelicascloset.se, roxenmo.se, pasia.webblogg.se. Sen älskar jag gynnings blogg, hanna graaf, sofi fahrman, anine bing och säker några jag glömt nu =) Inspiration till outfits får jag mycket från streetstylebilder och kändisar, jag tittar ofta på elle.com, style.com, lookbook.nu, weheartit mm. Det finns så mycket fin inspiration där ute =) Tack underbara du för dina fina ord.. kramar

  2. Pingback: How to shop at: | Net-a-porter | | Shopping & Fashion ala Therese @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>