Bik Bok by Whitney Port S/S 2012

Jag läste precis på min fina vän Marias blogg att Whitney Port kommer att göra ytterligare ett designsamarbete tillsammans med Bik Bok. Kollektionen som landar i butik någon gång i maj utlovas att vara ännu bättre än den förra, vilket låter väldigt lovande. Personligen så fastnade jag aldrig för något från förra kollektionen så jag hoppas att denna blir ”kick-as” snygg och att det inte dröjer allt förlänge tills vi får se bilder från kollektionen, för jag är riktigt nyfiken på vad Whitney och Bik Bok har att bjuda på denna gång.

Gillade ni Whitney Ports förra Bik Bok kollektion?

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Bik Bok by Whitney Port S/S 2012

  1. Pingback: Bik Bok by Whitney Port Summer Collection 2012 | Shopping & Fashion ala Therese @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>